18/01/2016

Začnite svoj posel

Mrežni marketing Slovenija.

Mrežni marketing Slovenija da ali ne? Mrežni marketing Slovenija za ljudi, ki radi delajo z ljudmi. Network marketing - mlm - direktna prodaja

Dodaten zaslužek,

kako do denarja v Sloveniji, kako začeti svoj posel brez visokih začetnih stroškov, kako lahko zaslužim? Vse to so pogosta vprašanja, ko ljudje razmišljajo o svojih možnostih dodatnega zaslužka. Mrežni marketing imenovan tudi mlm ali network marketing, pa tudi direktna prodaja je ena od možnosti.

Kaj je mrežni marketing?

Mrežni marketing je posel med ljudmi, ki delajo enako kakor vi. Je mrežni marketing legalen posel? Preverite mrežno marketinško družbo, preverite njene izdelke, preverite načrt izplačila provizij. Spoznajte ljudi, s katerimi boste delali. Potem pa je odvisno od vas ali posel vodite legalno. 

Če si prizadevate doseči časovno in finančno svobodo, imate priložnost spoznati večje mrežno marketinško podjetje, ki odpira vrata po vsem svetu. Začnite svoj posel samostojno ali ob redni službi.

Sporočilo Gartha Wrighta za mrežni marketing v Sloveniji: 

Mrežno marketinško podjetje, ki je bilo ustanovljeno januarja 2001 in je prodalo več kot milijardo dolarjev izdelkov, ima urejeno distribucijo v več kot 40-ih državah. Izdelke dostavi na dom na vsem območju EU. Revija Fortune magazine nas je opredelila kot najhitreje rastočo delniško družbo na svetu za leto 2016 in 2017 (Fortune Magazine, September 2017).
Internet nam daje možnosti, ki si jih v preteklosti nismo mogli niti predstavljati. Sedaj lahko razvijamo svetovne trge, ne da bi zapustili svojo domačo pisarno.

Medtem ko uživate v naravnih izdelkih premium kakovosti (vidni rezultati liftinga po prvi uporabi, intimno zadovoljstvo za ženske in moške, matične celice, GSH in več), lahko ustvarite vaš oseben, fleksibilen urnik dela. Zaradi njihovih lastnosti in hitro vidnih učinkov, je distributerjem omogočena izgradnja posla. EU certifikati.
Načrt izplačila provizij s širitvijo posla je zelo enostaven in učinkovit, kar vam lahko omogoči zaslužek. Koliko boste zaslužili je odvisno od vas, od vašega vloženega časa in rasti vašega tima. Izplačilo provizij je tedensko in je vezano na širitev posla - pasivni prihodek.  Nič se ne zgodi čez noč.
Svoj tim lahko gradite v Sloveniji in/ali po vsem svetu.

Ste kdaj premišljevali o tem, kako bi bilo, če bi imeli svoj lasten posel?
Ste kdaj premišljevali o tem, kako bi bilo, če bi imeli pasivni prihodek; prihodek, ki ni odvisen samo od vašega dela?

Vsi upamo na boljšo prihodnost, a le malokdo dejansko stopi v akcijo. Še manj je vztrajnih. Odločite se in pojdite v akcijo danes.

» Dva razloga sta, zakaj izbrati mrežni marketing:
Prvi razlog je, da pomagaš sebi.
Drugi razlog je, da pomagaš drugim.
Če se pridružite samo zaradi enega od teh dveh razlogov, sistem za vas ne bo deloval. » Robert Kiyosaki

Če ste pripravljeni spremeniti svoje življenje in svojo finančno prihodnost, če ste pripravljeni pomagati mnogim drugim ljudem storiti enako, ste lahko uspešni.
Vse kar morate narediti je, da izberete pravo priložnost in prevzamete nadzor nad vašo prihodnostjo.

Mi imamo to priložnost in vam lahko pomagamo.

Prosimo vas, da za več informacij pošljete svoje kontaktne podatke* na milena.hartman@gmail.com

USPEH JE V VAS SAMIH – IZKORISTITE GA

* vaši osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam